Kevesek által érintett téma a GYÓGYSZERFÜGGŐSÉG

A probléma, amely szinte észrevétlenül szivárog be az életünkbe.

Egy sportsérülés, vagy műtét utáni elhanyagolt rehabilitációnál mondjuk, eleinte kiegészítő megoldásként a fájdalom csillapítására kisebb adagokkal kezdődik, aztán ahogyan nem javul a probléma, egyre nagyobb dózisokkal kezeli magát a páciens, egyre több segítségre lesz szüksége, míg végül egyedül már képtelenné válik a helyzet megoldására, és a mindennapjainak részévé válik a fájdalomcsillapító, a nyugtató, vagy épp az altató tabletta.

A probléma megoldása először is a felismeréssel, a beismeréssel kezdődik. Ez után lehetséges segítséget kérni, segítséget kapni.

 A Neuroplastics Klinikán, egyedi protokoll alapján, fájdalomszakértőink feltárják a probléma pontos okát, majd gyógytornászokkal, gyógymasszőrökkel közösen dolgoznak a fájdalom teljes felszámolásáért. 

Krónikus fájdalmakkal küzdő pácienseink az alábbi számon kérhetnek időpontot a Budapest, III. kerület, Montevideo u. 7. alatti rendelőnkbe

+36 30 146 78 15 

 

Vissza a főoldalra
A weboldalunkon sütiket használunk. Az oldal böngészésével elfogadod az adatvédelmi és adatkezelési szabályzatunkat Rendben